Grand Lexis, PD

29 Sept 2013 is our 1st anniversary.alhamdulillah..setahun berkahwin, bakal dikurniakan seorang cahaya mata, insyaAllah..=) saya bersyukur kerana dapat suami yg sangat memahami, bertolak ansur, rajin menolong kerja rumah n sentiasa nasihat sy supaya jadi lebih positive..

After fikir2 nak celebrate kat mane, kitorg decide nak pergi hotel yg ade jacuzzi or ade private swimming pool.dengan perut yang semakin berat ni, rase mcm nak berendam dlm air lama2..hahaaa..dats y kitorg decide utk pergi Grand Lexis PD sbb ade private swimming pool hehe =)

Bilik die tak besar sgt, but just nice utk 2 org..bilik air die attach dgn pintu ke swimming pool..n dari bilik pun ade entrance ke swimming pool jugak! Best! Boleh terjun bile2 mase kite nak.hehe

20131026-161554.jpg

20131026-161634.jpg

20131026-161715.jpg
Ni mini kitchen die..ade microwave n pinggan mangkuk with cutlery sekali..

20131026-161828.jpg
Dekat tepi katil ade view air laut through this transparent mirror.sy takleh tgk lame2..rase gayat pun ade.hahaaa

20131026-162023.jpg
Gambar ni pulak amek mase kat atas buggy car mase on the way ke bilik kitorg..so goyang2 sikit

Overall servis puas hati, bilik bersih n paling penting swimming pool die best.kalau boleh nak rendam lame2 lagi tapi kesian si kecik kat dalam perut ni sejuk pulak nanti.hihii..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s