Mini Pavlova

Hari ni 1st attempt buat mini pavlova..belasah je follow resipi kat dalam internet..lepas survey2 resipi, semua lebih kurang je..so follow resipi ikot suke..hahaaa…setelah try2 buat, ini lah hasilnye…

Tadaaaaaaa

20130921-173703.jpg

20130921-173724.jpg

Haaa..rupe not bad (puji diri sendiri)..hahaa! Tapi bile makan, texture die jadi cam liat2..tak manis sgt pavlova ni, just nice je rase die..tapi cume texture die pelik sikit..rase macam gule kapas beli kat funfair tu.hahaaaa!! Tapi boleh laa..1st attempt pun boleh la tahan..husband pon ckp not bad..so terime jela kan, dah siap pon.hahaaa…tapi rasenye next time nak lebihkan sikit tepung jagung..tapi xtaula next time tu bile.haha! =p

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s