Jagung bakar homemade

Malam ni bosan coz sorang2 kat rumah..husband g main futsal, confirm balik lambat..perut dah lapa..nak makan nasik tapi takut xleh control.kelmarin g check up baby, doctor dah kasi warning jgn naik berat bnyk sgt sbb naik almost 1kilo per week – by right setengah kilo je per week.hehe..so skarang makan kene berjage2..

Jadi, ive decided to have jagung for dinner (hopefully boleh tahan sampai tgh malam) hahaaa..dah boring makan jagung rebus, so sy decide buat jagung bakar.mule2 ingat nak gune oven, tapi tibe2 teringat ade pemanggang ajaib avon!

20130921-214128.jpg

Sy sapu jagung dengan butter n taburkan sedikit garam n grill kan kat dalam pemanggang ajaib =)

20130921-214236.jpg

Tapi make sure tutup, supaya jagung masak sepenuhnya..n hasilnye sedap! Dah memang suke jagung, makan la camne pun tetap sedap kannn…habis licin n kenyang!! Yummehhhhh!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s