Pregnancy Pillow

Ape tu pregnancy pillow?

Haaaa..setahu saya pregnancy pillow sesuai utk digunakan semasa mengandung dan juga untuk menyusukan bayi. Currently im looking for a comfortable pillow with reasonable price. Sbb susah nak cari kat mall pillow ni, yang selalu jumpe nursing pillow je..pergi mom & baby expo pun nursing pillow je ade. So sy decide utk cari kat internet je..Below are the list of pregnancy pillow yang sy jumpe so far…

Geboo Pregnancy Pillow

Ni corak favourite sy.. =)

Ni corak favourite sy.. =)

Price: RM240

Material: English Cotton

Infill: Polyster wool

Sarung boleh dibuka dan dibasuh & terdapat dalam pelbagai corak dan warna

The Baby Store

a) Ultra Comfort Pregnancy Pillow

Pink will always be my fav =)

Pink will always be my fav =)

Price: RM390

Material: 100% cotton

Infill: Polyester fibre

Color: Pink & Blue

b) Total Body Pregnancy Pillow

Yang ni nampak comfy sgt kan...

Yang ni nampak comfy sgt kan…

Price: RM290

Material: 100% cotton

Infill: Polyester fibre

Color: Pink, Blue and Green

Removable & washable cover

c) Pregnancy Sleep Positioner

Yang ni pulak tak boleh gune balik as nursing pillow, tapi very handy coz senang bawak if nak travel

Yang ni pulak tak boleh gune balik as nursing pillow, tapi very handy coz senang bawak if nak travel

Price: RM190

Material: 100% cotton

Infill: Polyester fibre

Color: Pink, Blue and Green

Adjustable, machine wash & dryable

Ultimate Body Pillow

This one looks very handy and price is reasonable

This one looks very handy and price is reasonable

Price: RM220

Material: 100% cotton

Infill: Microbeads

Variety of colours and design. Cover is washable and handy. Tiny opening at the pillow to refill the beads.

Sofea Suhaimi (Maternity Pillow)

Price reasonable sgt

Price reasonable sgt

Price: RM165 – RM245 (Harga berbeza mengikut kualiti kain)

Material: English Cotton

Infill: Tak pasti

Variety of colours and design, cover is washable.

OK…so it’s time to decide! =D

One thought on “Pregnancy Pillow

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s