Mini open house

We only manage to do mini open house mase 1st Sept last week since every weekend mesti busy. Since it was a very last minute decision, we decide to cook ourselves je..

Menu:
Laksa Johor
Soto
Choc Moist Cake
Air orange

Simple je kan..hehe.sbb masak sndiri takleh la nak masak macam2.itupon pinggang dah sakit berdiri lame.nak siapkan soto punye pasal, sampai tidur pkul 5 pagi.gile ahhh…tapi the next morning, still kene bgn awal sbb nak tlg my mother in law buat laksa johor pulak.bayangkan betapa penatnye ibu mengandung ni.hahaaaa.demi open house, ape ape pon boley…..hehe.

Basically, open house ni buat kecik2 je.jemputan pon tak ramai.dalam 30 org je..jemput kawan ofis n yg rapat2 sahaje..reason: sbb dapur tak ckup besar utk masak dalam kuantiti yg banyak.hahaaaa…logic tak alasan tu?

Ni gambar2 time preparation..gambar makanan yg dah siap tak smpat amek since busy sgt melayan tetamu.bayangkan siap masak pkul 1pm pastu trus ade org dtg.hahahaaa…

20130906-173231.jpg

20130906-173243.jpg
Yg ni begedil 1st time buat n surprisingly semua org suke!! Yippeeeee!!

20130906-173337.jpg
Ni choc moist cake dibuat oleh my sisters.sdap gile!!

20130906-173436.jpg

20130906-173447.jpg
Ni semua my friend from EY.miss them.terlupe nak amek gamba dgn ofismate HP.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s