5 months

Being 5 months pregnant, tak suke minum susu..so akibatnye, sakit blakang yg teramat sangat..sangat tak comfortable.tapi bile rase baby gerak2, rase hilang semua sakit and tak sabar nak tunggu baby keluar..

Mase 4 months check up hari tu, trus dapat tau jantina baby..walaupon doktor tunjuk kat kitorg (me n husband) but both of us blur, tak nampak pon.hahahhaaaaa..sbb tu la kitorg ni accountant kot..nampak nombor je kan =p

As i have experienced a miscarriage early this year, skarang ni jadi fobia, perut sakit sikit je risau.trus rase nak g jmpe doktor check.

Thanks to my husband slalu melayan kerenah bini die yang suke risau tak tentu pasal ni..haha.thanks jugak sbb slalu melayan rengekan2 diriku yang extra mengada and nak kan extra attention from him.hihi.tapi he is lucky coz i takde la mengidam pelik2..mengidam buah2an tempatan je..so tak susah pon die nak belikan.hahahaa

Anyway, this is a whole new experience for me.skarang tgh save duit and menahan diri dari shopping.so that i can spend more for my baby nanti.hehe..bayangkan dah 5 months, baju dah tak muat, the only baju yg muat hanyalah baju kurung.jadi hari2 lah aku pakai baju kurung g opis.dah la tak banyak, dok recycle yg same je.hahahahaaa..tgu la next month baru nak g cari baju for maternity.tu pon nak cari yang boleh pakai balik aftr deliver nanti.hehe..nak save money nye pasal..ape2 pon boley……

Ni je lah bebelan buat mase ni..will talk more later!

20130903-130804.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s