Alam perkahwinan

Dalam tak sedar, kitorg dah kahwin almost 6 months plus..n dah 6 bulan+++ jugak sy tak update blog ni..after kahwin, busy dgn benda2 lain, terlupe pasal nak update blog ni..sy rase sgt bertuah sbb dapat suami yg sangat memahami n sgt rajin melayan kerenah isteri die ni.hahaaaaa….bnyk bende baru yg sy belajar especially on responsibility as a wife..

dulu2 sebelum kahwin ade terfikir, takkan la balik kerje nak masak, kan penat..tapi lepas kahwin ni, automatically mindset tu dah tukar, tibe2 perasaan ni excited je nak masak utk suami (walaupon tak berape nak sedap..hahahah! =P)..bile dapat masak utk die, rase happy walaupun penat.sbb happy bile tgk die happy (ape aku bebel ni?haha)

lepas kahwin, sy dapat kenal family belah suami lebih dekat, n rase seronok bile my family members bertambah banyak!ade bnyk uncle n auntie n cousins and yg paling best, anak2 buah yg sangat comel! =) kepade B2B kat luar tu, jgn rase nervous nak bergaul dgn family baru kite tu nanti, anggap diorg mcm family kite..yelah, mase berkawan dgn bakal suami, tak ada bnyk masa terluang nak mengenali keluarga belah lelaki..jadi, ni la masenye!hehe =)

 

DSC_6186

Gambar ni time tunang dulu..31 Dec 2011 =)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s